Presentació

Editorial Mediterrània es va fundar l’any 1980 a Barcelona i des de llavors tenim una missió molt clara: crear, distribuir i divulgar cultura i valors a través dels nostres llibres, productes i serveis.

Amb aquest objectiu al punt de mira, any rere any anem creixent amb la il·lusió del primer dia i amb la determinació d’adaptar-nos a les expectatives canviants de la societat i dels nostres lectors i clients. Així, el nostre ventall de títols i productes publicats va des dels llibres més convencionals fins a productes adaptats a les noves tecnologies, com les aplicacions mòbils o els llibres electrònics, passant per articles que requereixen una gran interacció amb l’usuari però que no perden l’essència originària del paper. I és que ens agrada definir-nos com una empresa innovadora.

L’equip de persones que formem Editorial Mediterrània tenim la vocació de fer que la nostra editorial sigui una organització eficient i competitiva, que es distingeixi per la qualitat dels seus llibres i productes i que sigui reconeguda en el sector cultural i en els àmbits en els quals som experts.

Estem convençuts que la motivació amb la qual tots treballem, la il·lusió que posem en la feina diària i les ganes de superar-nos i de millorar fan possible que, el dia d’avui, siguem una de les empreses de referència del món editorial. I és que Editorial Mediterrània té un ferm compromís amb la cultura i els valors del nostre país. Tot i això, cada any mirem més enllà de les nostres fronteres alhora de treure les novetats.

editorial