Presentació

Editorial Mediterrània es va fundar l’any 1980 a Barcelona i des de llavors tenim una missió molt clara: fer arribar l’art a tota la família, per què l’art ens fa créixer!

Si voleu que els petits de la casa coneguin els grans artistes, els entenguin, els visquin, desenvolupin la seva imaginació i s’ho passin d’allò més bé, aquesta és la vostra editorial!

Amb aquest objectiu al punt de mira, any rere any anem creixent amb la il·lusió del primer dia i amb la determinació d’adaptar-nos a les expectatives canviants de la societat i dels nostres lectors. Així, el nostre ventall de títols i productes va des dels llibres més convencionals fins a productes adaptats a les noves tecnologies.

L’equip de persones que formem l’Editorial Mediterrània tenim la vocació de fer que la nostra editorial sigui una organització eficient i competitiva, que es distingeixi per la qualitat dels seus llibres i productes i que sigui reconeguda en el sector cultural i educatiu.

Estem convençuts que la motivació amb la qual tots treballem, la il·lusió que posem en la feina diària i les ganes de superar-nos i de millorar fan possible que, el dia d’avui, siguem una de les empreses de referència del món editorial en qüestions d’art per a nens, nenes i les seves famílies!